Djurkraft
Hem Företaget Om oss Kontakt
Gården Djuren Hantverk Verksamheten Vårdhund
ditte logga

Verksamheten här på gården kommer i första hand att vända sig till barn och ungdom med speciella behov, smärtpatienter, utbrända och människor inom äldrevården.

 

Här ska möjlighet till rehabilitering finnas då atmosfären här är lugn och avkopplande med Mälarens vatten, skog och ängar runt gården.

 

Här finns möjlighet att komma djuren riktigt nära.

 

Lockar en stilla promenad med åsnorna i naturen? Åsnorna bär med sig vår matsäck i packväskor.

 

Eller kanske du föredrar en pratstund med ett lamm i fårhagen. Dom flesta fåren och lammen gillar att komma fram för att bli kliade eller få sig en godbit.

 

 

Gillar du hundar så har vi två bustrevliga hundar som älskar all uppmärksamhet dom kan få.

 

Är du kattvän så finns det även sådana vänner här.

 

Du kanske bara vill komma ut för att njuta av naturen, då finns det fina stigar i skog och mark att ströva i. Att sitta på vår brygga nere vid Mälaren är också det en skön avkoppling. Här finns olika möjligheter till avkoppling för att komma till ro.

 

Företaget Djurkraft vill förmedla det fina och fantastiska djur och natur kan göra för oss människor. Det är inget hokus pokus att det gör oss gladare, mindre stressade och piggare.

Att få smeka ett djurs lena päls gör att kroppens hormon som heter Oxytocin ut söndras, det i sin tur gör oss lugna och harmoniska.

Att röra på oss i den härliga naturen gör att Endorfin som är kroppens eget morfin sätter fart. Det hjälper till att bättra på vårt immunförsvar och vi får mer ork, blir gladare och piggare.

 

Copyright 2010 Djurkraft