Djurkraft
Hem Företaget Om oss Kontakt
Gården Djuren Hantverk Verksamheten Vårdhund
ditte logga

 

Djuren

Djuren på gården är av olika slag.

 

 

Fåren på gården är nu i skrivande stund 9 st. Men ändras beroende på lamning m.m. Dom är av olika raser både med och utan horn.  Fåren är mycket hanterade och kommer gärna fram för att hälsa och få sig en godbit.

 

sdc13719

 

 

 

Getterna som är två bockar av rasen jämtget fick ta över hönsgården när hönsen flyttade till kompisen i Sala.

Alfons som kom till oss bara 3 dagar gammal fick bo inne hos oss i huset till en början. Efter ett tag hämtade vi hem kompisen  Glenn Killing som är mindre men lite äldre. Dom  stormtrivs tillsammans, älskar all uppmärksamhet dom kan få och hänger gärna med på en liten skogspromenad.

 

 

 

 

Hundarna som är 2st. är Jack som är blandras bordercollie/springer spaniel. Han är utbildad pyroteknikhund sen tidigare och även utbildad vårdhund sen 2011. En vänlig kille som älskar alla människor och vill vara med på allt.

Freja är en portugisisk vattenhund som flyttade till oss Maj 2012.

Lite försiktig och tar kontakt först när hon kollat in vem det är som kommit på besök. En mycket glad och go tjej som även hon vill vara med där alla är.

 

Jack

 

Freja

 

 

 

 

Åsnorna på gården är 4 st. Först till gården kom hingsten Lukaz som är en snäll och rolig kille.

Strax därefter kom stoet Sally som är en äldre liten dam som till en början är lite försiktig med nya bekantskaper men kommer snabbt fram om det vankas något gott.

 Busfröet Greta som är yngst är ett riktigt charmtroll och en tjej som älskar att få höra att hon är duktig. Hon väntar ett föl med Lukaz till hösten, om allt går bra.

Vår stora åsna Louis är en  lugn go tjej som oftast glömmer bort hur stor hon är när hon kommer fram för att ge oss en liten kärleksfull puff så man nästan tappar balansen.

 

Lukaz och Sally

 

 

Greta och Louise

 

 

Katterna på gården är flera och riktigt duktiga råttfångare.

Dom är av olika karaktär, vissa blyga medans andra kan slänga sig framför ens fötter för att bli kelade.

 

sdc13774

Theo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright 2010 Djurkraft